- Malzemeler:
- 1 kilo taze barbunya.
- 100 gram pastırma.
- 1 Tane soğan.
- 1 çay bardağı sıvı yağ.
- 1 yemek kaşığı salça.
- 1 Tatlı kaşığı tuz.
- 1 Tatlı kaşığı pul biber.
- 1 çay kaşığı kimyon.
- 8 su bardağı sıcak su.
- yapılışı:
- soğanı yemeklik doğrayalım.
- Tenceremize yağımızı alalım .
- soğanı ekliyelim pembeleşene kadar kavuralım.
- salçayı ve baharatları ekliyelim .
- barbunyayı ekliyelim sıcak suyu ilave edelim orta ateşte barbunyalar yumuşayana kadar pişirelim.
- Tuzu ilave edelim pastırmayı doğrayalım ekliyelim .
- 10 dakika daha pişirelim 5 dakika dinlendirelim ve ikram edelim Afiyet olsun.
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
Yorumlar
Yorum Gönder