Mutfaktaki bereket .
çok değerli hanımlar değerli takipçilerim .
pilav yapmak isterseniz eğer .
Bulgur pilavı tercihiniz olsun çünkü
Bulgur pilavının pirinç pilavina göre çok daha uzun süre tok tutar.
Dolma ve sarma içinde pirinç yerine bulgur tercih edebilirsiniz çok daha güzel lezzetli olduğunu göreceksiniz.
özellikle karalahana sarması da mutlaka pirinç yerine bulgur tercih edin derim.
sonuç mükemmel olduğunu göreceksiniz mutlaka deneyin derim.
sağlıcakla kalın hoşçakalın değerli takipçilerim.
🍃🍅Artan pilav nasıl değerlendirilir.🍅🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
MALZEMELER.
Artan bulgur pilavı.
1 Tutan maydanoz .
2 Dal yeşil soğan.
2 Tane orta boy domates.
4 yaprak kıvırcık.
Yarım limon suyu.
1 Tatlı kaşığı pul biber.
Yapılışı.
Maydanozu,soğanı, domatesi ve kıvırcık Doğrayalım.
Pilav ile güzelce harmanlayalım.üzerine pul biber serpelim ve yarım limon suyunu üzerine gezdirelim .afiyet olsun.
Sağlıcakla kalın hoşçakalın.
🍃🍅🍃🍅🍃🍅🍃🍅🍃🍅🍃🍅🍃🍅🍃🍅🍃🍅
Kalan yemekleri değerlendirelim çöpe atmayalım.
İsraf etmemek için farklı farklı yemeklere dönüştürmek için farklı farklı yemeklere dönüştürmek gerekir.
Kalan yemekleri değerlendirelim mutlaka
Çok değerli hanımlar değerli takipçilerim.
Kalan pilavi değerlendirmek çok zor degil
farklı bir şekilde değerlendirmekte mümkün.
Bir tane soğanı doğrayalım bir tavada biraz tereyağı ve sıvı yağ karışımında
kavuralım.
bir kaşık salça üzerine ekleyip bir. dakika daha kavurun üzerine 4 tane püre halinde patatesi ekleyip kavurmaya devam edelim kalan pilavın üzerine ekleyin üzerine biraz doğranmış maydonoz ekleyip köfte şeklini verelim arta kalan pilav köfte olarak ta değerlendirmek mümkün.

Yorumlar
Yorum Gönder