Mutfaktaki bereket .
çok değerli hanımlar değerli takipçilerim .
pilav yapmak isterseniz eğer .
Bulgur pilavı tercihiniz olsun çünkü
Bulgur pilavının pirinç pilavına göre çok daha uzun süre tok tutar.
Dolma ve sarmalarin içinde pirinç yerine bulgur tercih edebilirsiniz çok daha güzel lezzetli olduğunu göreceksiniz.
özellikle karalahana sarması da mutlaka pirinç yerine bulgur tercih edin derim.
sonuç mükemmel olduğunu göreceksiniz mutlaka deneyin derim.
sağlıcakla kalın hoşçakalın değerli takipçilerim.
🍃🍅Artan pilav nasıl değerlendirilir.🍅🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
MALZEMELER.
Artan bulgur pilavı.
1 Tutan maydanoz .
2 Dal yeşil soğan.
2 Tane orta boy domates.
4 yaprak kıvırcık.
Yarım limon suyu.
1 Tatlı kaşığı pul biber.
Yapılışı.
Maydanozu,soğanı, domatesi ,kıvırcığı Doğrayalım.
Pilav ile güzelce harmanlayalım.üzerine pul biber serpelim ve yarım limon suyunu üzerine gezdirelim .afiyet olsun.
Sağlıcakla kalın hoşçakalın.
🍃🍅🍃🍅🍃🍅🍃🍅🍃🍅🍃🍅🍃🍅🍃🍅🍃🍅
Kalan yemekleri değerlendirelim çöpe atmayalım.
İsraf etmemek için farklı farklı yemeklere dönüştürmek için farklı farklı yemeklere dönüştürmek gerekir.
Kalan yemekleri değerlendirelim mutlaka.
Yorumlar
Yorum Gönder