çok değerli hanımlar çok değerli takipçilerim.
bugün sizlere makarna nasıl kolay pişirilir Ve tok tutucu hale getirebiliriz burada verdiğim tarif ile bol vitaminli bir makarna nasıl yapabiliriz
Tarifi çok çok
Güzel bir makarna enfes bir lezzet .
Gerçekte güzel muhteşem bir lezzet mutlaka deneyin.
yanına güzel bir salata köpüklü güzel bir ayran ve dumanı üzerinde güzel bir çorba afiyet olsun.
sağlıcakla kalın hoşçakalın.
Mantı tadında makarna
YAPILIŞI:
1 paket makarna.
Yarım çay b. ayçiçek yağı
1 Tatlı kaşığı pul biber.
200 gram kuşbaşı et.
1 Tatlı kaşığı tuz.
1 tutam maydanoz.
Yapılışı
Tenceremize çicek yağını alalım üzerine makarnayı dökelim hafif pembeleşene kadar kavuralım.
üzerini geçecek kadar su verelim ve tuzunu dökelim suyu çekene kadar pişirelim.
Eti ufak ufak doğrayalım ve iyice pişirelim suyu çekince 1 çorba kaşığı sıvı yağla kavuralım üzerine pul biberi ekliyelim ve makarnayı üzerine dökelim ve harmanlayın servis tabağına alalım.
üzerine ince doğranmış maydonoz serpiştirilmiş makarna servise hazır afiyet olsun.
Dünya gözü ile bakan yüzü.
Gönül gözü ile bakan özü görür.
Hz Mevlana.
Yorumlar
Yorum Gönder