Bal kıvamında muhteşem bir çilek reçeli.
Sofraların vazgeçilmeye lezzeti.
kahvaltiların tatlısı.
Balı aratmayan organik bir lezzet.
Yaz mevsiminde yapın kış mevsiminde tüketin.
Katkısız doğal şeker miktarını kendi damak dadına göre ayarlayın.
Marketten almayın kendi mutfağınızda pişirin.
muhteşem çilek kokusu sarsın evinizi.
Hazır reçelden bin kat daha güzel bir reçel.
Kolay zorluğu olmayan bir kezzet zor sanmayın çok çok kolay.
Hem hafif hem kolay şimdi tam çilek zamanı.
Çilek zamanı geçmeden mutlaka deneyin çilek zamani tam lezzet zamanı.
🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓
🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓
🍓🍓🍓🍓🍓Çiĺek Reçeli🍓🍓🍓🍓 🍓🍓🍓
MALZEMELER:
1 kilo çilek.
5 su bardağı şeker.
1 Tane limon.
1 Tatlı kaşığı tereyağı.
Yapılışı:
Çilekler ayıklanır yıkanır tencereye alınır ve üzerine şeker serpiştirelim ve bir gece bekletelim.
Sabah çilekler sulanınca kısık ateşte 15 dakika pişirelim.
Delikli kepçe ile çilekleri geniş bir tabağa alalım ve daha sonra içine tereyağını ilave edelim.
Kısık ateşte 40 dakika daha kaynatalım.
Daha sonra çilekleri tenceremize ilave edelim ve limon suyunu ekleyip 20 dakika daha pişirelim.
Reçelimizin kıvamını kontrol edelim ve ocaktan alalım.
Önce sizi görmezden gelirler.
Sonra sizinle alay ederler.
Sizinle mücadele ederler savaş ederler
Sonunda siz kazanırsınız.
🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻
Yorumlar
Yorum Gönder