🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁
Mutfaktaki bereket.
Bu lezzete doyum olmaz,
Sivas yöresinden en özel lezzetlerinden bir tanesi sivas katmeri.
muhteşem bir lezzet.
Krep tavasında ocak üzerinde bu güzel katmer nasıl yapılır .
üstelik oklava kullanmadan 30 dakikada büyük güzel bir lezzet.
Buram buram mis gibi kokan bu katmeri ister sabah kahvaltıda ister öğlen ister akşam yemeğine yapın.
Bu güzel lezzetin olmazsa olmazı tereyağını olmasıdır çok uzun süre tok tutan doyurucu olmasıdır.
İster çay ile, ister ayran ile, ister cacık ile,ister meyve suyu ile isterseniz buz gibi bir komposto ile birlikte ikram edin.
mevsimine göre yazın yanına soğuk bir içecek ile kışın sıcak bir içecek ile birlikte ikram edin damakta tad bırakan bir lezzet.
pratik kolay sivas katmer yapımı.
Bu güzel lezzet özelikle ramazanda sahurda ve iftarda yapılır ve yanına mutlaka buz gibi bir kayısı kompostosu yapılır ve muhteşem olur.
El açması hamuru ile bir başkadır lezzeti.
Bir başka güzeldir afiyet olsun.
Yorumlar
Yorum Gönder